Talent in Motion - "Create value. share value". Wij bieden oplossingen in Interim Management en Executive Search.

Als eerste Belgische HR-speler bieden wij een platform van "peer- to- peer learning" aan interim managers en geven wij hen de kans op een winstdeelname in de door hen gecreëerde waarde bij onze klanten.  Zo vertalen wij de gemeenschappelijke behoefte van onze klanten en kandidaten in een oplossing voor beiden. Lees meer...

2015 loopt ten einde

Een fantastisch jaar voor Talent in Motion en Care in Motion.
En 2016 ziet er veelbelovend uit!

Talent in Motion blikt tevreden terug op haar realisaties van 2015. We ondersteunden tal van bedrijven bij hun zoektocht naar excellerend talent, en dit zowel in Executive Search als voor Interim Management opdrachten. We gingen enthousiast aan de slag voor nieuwe klanten, verruimden onze specialisatie in sectoren en expertises dankzij nieuwe ervaren Interim managers en breidden ons netwerk gericht en succesvol uit.

Onze 5de verjaardag vierden we uitbundig met onze klanten en contacten tijdens ons event over Het Nieuwe Werken in oktober te Antwerpen. Als partner van HR Square steunden we het seminarie met Lisbeth Claus in juni en de HR Square November Conference in Le Touquet . 

Care in Motion werd een ongeëvenaard succes in Gezondheidszorg en een graag geziene partner voor inzet van projectverpleegkundigen. Steeds meer organisaties deden beroep op onze medewerkers voor lange termijn vervanging of projecten op maat.

Het ganse team heeft hard en met veel passie gewerkt, we zijn enorm tevreden met de positieve feedback van onze verpleegkundigen en klanten. We kijken reikhalzend uit naar volgend jaar.

2016 wordt absoluut een ‘nieuw’ jaar voor onze bedrijven. Er zijn grote veranderingen op til, uitdagende projecten en kansen. We staan te popelen om u meer te vertellen, maar nog even geduld!

We wensen u een fijn jaareinde, toffe feestdagen met familie en vrienden, vele goede voornemens en een gezond en succesvol 2016! 

Let’s not play the game, let’s change it!
(Margaret Heffernan)

 
Talent in Motion werd gecertifieerd door Federgon/Lloyd's met de maximale 4-sterren score.